IC - Kimple

Ga naar beneden

IC - Kimple

Bericht van Leidje op vr mei 23, 2014 6:39 am

Merida Dunbroch


"Beth stap in!" schreeuwde Merida naar haar vriendin. "De trein vertrekt over drie minuten!" Merida pakte haar tassen moeizaam op en waggelde naar de trein. Ze gooide eerst haar tassen erin en sprong er daarna zelf achteraan. Een zucht verliet haar mond toen ze haar zware tassen alweer oppakte. "Beth!" riep ze weer over haar schouder. Ze stapte verder de trein in opzoek naar de goede coupé. "Waar is Jordan," mompelde ze inzichzelf. Ze hoopte dat Bethany al was ingestapt en nu achter haar aankwam. Ze keek in de eerste coupé. Firetailers, die moest ze niet hebben. In de volgende coupé zaten Guffleclaws, maar Jordan zat er niet bij. Ze kwam nog wat Gifflearths tegen die ze begroette maar Jordan was nog nergens te zien. "Weet jij misschien waar Jordan is?" vroeg ze aan Bethany. Ze wist eigenlijk niet of Beth haar gevolgd was, maar daar ging ze vanuit. Achterom kijken ging moeilijk, ze had de tassen zo vast dat ze niet kon keren in deze smalle ruimte. Merida keek nog een coupé in. "Eindelijk!" riep ze uit toen ze de bruine haren van Jordan zag. "We hebben je overal gezocht!" ze gooide haar tassen neer en plofte op de oncomfortabele treinstoel neer. Dit ging nog een lange reis worden. Gelukkig had ze haar beste vrienden bij zich. "En, hoe is het met je vaders draken?" vroeg Merida toen ze haar geliefde chocola uit een van haar tassen haalde. "Stukje?" vroeg ze grijnzend aan Beth terwijl ze het voor haar neus hield. "Eerst Jordan," ze brak een stukje af en reikte het Jordan aan. Ze gluurde even naar Bethany om te kijken hoe ze reageerde. Ze brak nog  een stukje af, die ze zelf in haar mond stopte. "Hier," zei ze, terwijl ze de reep naar Bethany gooide. "Maar hou wel wat over, alsjeblieft." Merida legde haar benen op de stoel tegenover haar en sloeg ze over elkaar. Haar armen legde ze achter haar hoofd en ze leunde naar achter. "Jaar zes staat op het punt te beginnen," zei ze met een zucht.
avatar
Leidje
Admin

Aantal berichten : 154
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 18
Woonplaats : Space

Karakterprofiel
IC Naam: Nim Violet
Afdeling: Guffleclaw - Voor harde werkers die trouw en geduldig zijn

Profiel bekijken http://www.wattpad.com/user/TheTrueStory

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Sisiraine op vr mei 23, 2014 12:34 pm

Bethany slofte achter haar vriendin aan. Ze had een vreselijke buikpijn. De buikpijn kwam vast van de zenuwen. Soms kreeg ze ook buikpijn als ze wist dat iets fout zou gaan, soms ook als er iets vreselijks ging gebeuren... Maar nee, nu kwam het gewoon door haar zenuwen.. Toch? Het komt goed. Ik heb zin in het nieuwe jaar! Fluisterde ze zichzelf in. Bethany hoorde  Merida naar haar schreeuwen dat ze moest opschieten en dat het al vertrok over drie minuten. Haastig wankelde ze achter haar vriendin aan. Ze pleurde net als haar vriendin de tassen neer en nam plaats naast haar. Merida vroeg haar waar Jordan was, al leek het meer of ze zichzelf dat vroeg. Jordan... Beth haalde haar schouders op en keek opzij naar haar vriendin. Had ze haar al wel gezien? Bethany had niet eens gemerkt dat Jordan er was, omdat haar ogen op haar handen gericht waren, en haar armen een beetje om haar buik geklemd zaten. ''Eindelijk!'' riep haar vriendin uit. Jordan kwam er bij. Bethany staarde hem aan. Ze voelde zichzelf een beetje rood worden, en daarom besloot ze oogcontact te gaan vermijden met hem dit jaar. Nadat Merida Jordan een stuk chocola gaf en vervolgens een reep naar Bethany gooide, ving ze die. Ze slaakte een opgeluchte zucht. Merida kon deze reis vast vullen met haar geklets aangezien ze nu al meteen naar Jordan' draken gevallen vroeg, dus daar hoefde ze zich geen zorgen over te maken. Was ze dan misschien veranderd? Of kwam het door Jordan? Normaal was zij toch juist zo'n kletskous? Waarom zou het Jordan' schuld zijn dat ik minder praat? Nee, het komt door de zenuwen. Niet voor Jordan, voor het nieuwe jaar. Waarom zou ik zenuwachtig zijn voor Jordan? Hij is een vriend! En ik vind niemand leuk. praatte ze zichzelf aan in haar hoofd. ''Dank je lief. En ja, ik zou het proberen.'' zei ze zachter dan ze zelf gewild had. Ze nam een klein hapje van haar reep en glimlachte. Dat zou haar vast goed doen... Haar buikpijn verminderen, misschien. Bethanys blik schoot naar Mer, en vervolgens naar Jordan. Ze realiseerde zichzelf dat ze nog niks tegen Jordan had gezegd en dat misschien opviel. ''Oh, hi Jordan.'' Ze knikte en nam nog een hapje van haar reep. Maar dat voelde ongemakkelijk, en daarom liet ze haar ogen weer naar de grond glijden. Dit jaar werd moeilijk.
avatar
Sisiraine
Admin

Aantal berichten : 189
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 19
Woonplaats : In jouw koelkast

Karakterprofiel
IC Naam: Kirza
Afdeling: Nog geen een

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Leon op vr mei 23, 2014 4:02 pm

OOC: Ik probeer een stijl bij me uit, schuingedrukt is gedachte (deels van sisi) en dikgedrukt is een stem die ik ook, van bijvoorbeeld een van jullie.

IC: Jordan stapte moeizaam samen met zijn vader naar het perron, want ja hij moet immers ook werken in z'n drakenreservaat. "Vader, mag ik dit jaar wel weer privacy, en niet meer zoals vroeger?" Waarna zijn vader iets bijna onverstaanbaars mompelde alsof het goed was maar dat hij het wel jammer vond. Gelukkig keurt hij het goed, ik wil niet op jongensjacht gaan aan de lijn van mijn vader. Want ik ben blij dat ik deze vakantie erachter gekomen ben dat ik gay ben, alleen ben ik nu al bang om uit de kast te komen... Jordan stapte bijna de trein in, toen de conducteur net op zijn fluitje geblazen had. Snel liep hij erin en gaf zijn vader een stevige hand, waarna hij heel snel door de coupe liep, opzoek naar zijn vriendinnen. Ze zouden toch niet al ergens zijn waar ik ze heel lastig zou vinden.. Op een gegeven moment stopte hij maar met zoeken en ging ergens in een Vriendencoupe zitten. Als ze maar mij hier vinden, dit is de meest logische plek lijkt me.  Na een kort tijdstip zag hij een rode en een bruine pluk haar naar de deur van de coupe lopen. Dat zouden ze zijn, hoop ik in ieder geval. Zal ik ze nu al vertellen over mijn gay-heid? Nee, ik wacht nog denk ik wel even.. Merida: Eindelijk, we hebben je overal gezocht! Waarna Jordan aandachtig reageerde "Hi Merida, hoe is het met jullie?" Hij kreeg chocolade aangeboden die hij dus ook aannam en lekker begon op te kauwen. Ze praatte lang door en door, zowat de hele reis. Middin in de reis zei Beth pas hoi waarop Jordan dus ook terug op antwoorde. Eindelijk waren ze bij de bestemming, Kimple High. Jordan pakte zijn koffers die hij de hele reis al erbij mee had geschouwd en zag de andere ook naar de deur lopen. Er was een hevige opstopping in de trein waarna de conducteur de mensen met zn fluitje liet stoppen. Hij liet ze even in hun coupes terug waarna hij antwoordde dat hij per coupe de mensen liet gaan, voor de orde. Zo gezegd zo gedaan: er kwamen woorden like Guffleclaw , Bookwattle etc naar voren en uiteindelijk was de vriendencoupe van hun aan de beurt: Vriendencoupe 3b. "Eindelijk, we zijn aan de beurt" zuchtte Jordan diep. Met z;n 3en liepen ze vol blijheid naar de uitgang en liepen naar binnen LETS THAT SCHOOL-ADVENTURE BEGIN!
avatar
Leon
Admin

Aantal berichten : 82
Registratiedatum : 15-05-14

Karakterprofiel
IC Naam: Jordan
Afdeling: Eagleclaw - Voor leerlingen met elke eigenschap.

Profiel bekijken http://kimplehigh.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Leidje op vr mei 23, 2014 5:13 pm

Eindelijk waren ze er. Merida was erg suf geworden van de reis. Ze moesten nu naar hun slaapzalen van hun eigen afdeling en daarna moesten ze naar de grote zaal waar de eerstejaars werden gesorteerd. Maar voordat Merida naar haar kamer ging, moest ze nog één ding doen. Jordan was al een eindje vooruit en Merida pakte haar kans. "Beth?" vroeg ze aan haar vriendin. "Gaat het wel? Je ben zo ... Stil. Dat ben ik echt niet van je gewend. Is er iets mis met je? Ben je ziek?" Merida wist dat ze niet gelijk allerlei vragen op haar af moest vuren maar ze brandde van nieuwsgierigheid. De hele treinreis had ze naar een stille Bethany moeten kijken. Er was echt iets mis met haar, ze zag er zo verward uit. Merida had haar nog nóóit stil meegemaakt en maakte zich grote zorgen om haar vriendin. "Je kunt me alles vertellen, echt waar," ze pakte Beth's bovenarm en kneep er even in. Merida zou altijd voor haar vrienden klaar staan, dat wist Beth donders goed. Ze probeerde een begrijpelijke blik op te zetten, zonder al te veel medeleven. Ze kon er niet tegen als iemand medelijden had, en ze kon zich voorstellen dat Bethany daar ook zo over dacht. Al wist ze dat niet zeker.
avatar
Leidje
Admin

Aantal berichten : 154
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 18
Woonplaats : Space

Karakterprofiel
IC Naam: Nim Violet
Afdeling: Guffleclaw - Voor harde werkers die trouw en geduldig zijn

Profiel bekijken http://www.wattpad.com/user/TheTrueStory

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Sisiraine op vr mei 23, 2014 6:14 pm

Bethany zuchtte. Iedereen had zin in het nieuwe jaar behalve zij. Ze was echt een... Stil, je vind het wel leuk. Jordan was harstikke vrolijk. Althans dat leek zo, misschien was hij het ook wel niet. Maar goed, dan kon hij wel erg goed acteren, dus die kans was zero procent. Toen Jordan een eindje vooruit was gelopen, vol enthousiasme, begon Merida tegen Beth te praten. Haar toon vond Bethany vertrouwd klinken, net als ze zelf echt was. Merida kon ze vertrouwen... Zij ging hoogstwaarschijnlijk Bethany niet pesten en hopelijk al helemaal niet praten met Jordan. Het is niet eerlijk haar met je probleem op te zadelen.... Maar ook niet eerlijk te liegen tegen haar. Ze zuchtte. Waarom was ze altijd zo'n enorme piekeraar? Ze zette haar breedste grijns op en keek Merida aan. ''Ik vertrouw jou ook. Eerlijk waar. En ik ben niet ziek, er is wel iets... Maar het is totaal onbelangrijk. Niet voor mij, maar wel voor jou. Ik wil je er niet mee op zadelen.'' zei ze. Niet te vrolijk, niet te depressief. Ze wilde gewoon niet dat Merida zich zorgen ging maken, en al helemaal niet dat Jordan erachter kwam dat er iets mis was. ''Vertel het niet tegen Jordan alsjeblieft.. Ik heb geen zin in gezeur over dat hij het moet weten enz. Maar Mer? Ik vertel het nog wel.'' Het boeide haar vrij weinig wat zij of iemand er ook maar over dachten, want ze zag Merida gewoon als een beste vriendin, en daarom sloot ze haar armen om haar heen. Beth gaf Merida een stevige knuffel en zuchtte haar toe: ''Laten we door lopen...'' Ze liet haar los en knikte haar toe.
avatar
Sisiraine
Admin

Aantal berichten : 189
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 19
Woonplaats : In jouw koelkast

Karakterprofiel
IC Naam: Kirza
Afdeling: Nog geen een

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Leidje op vr mei 23, 2014 6:38 pm

Merida merkte dat haar vriendin twijfelde. Waarover wist ze niet. ''Ik vertrouw jou ook. Eerlijk waar. En ik ben niet ziek, er is wel iets... Maar het is totaal onbelangrijk. Niet voor mij, maar wel voor jou. Ik wil je er niet mee op zadelen," zei Beth uiteindelijk. ''Vertel het niet tegen Jordan alsjeblieft.. Ik heb geen zin in gezeur over dat hij het moet weten enz. Maar Mer? Ik vertel het nog wel.'' Bethany sloot haar armen om Merida heen. Glimlachend beantwoorde ze de knuffel drukte Beth stevig tegen zich aan. "Is goed hoor," mompelde ze in Beth's haar. Merida vond het niet erg. Bethany ging het haar vertellen. Ooit, als ze er klaar voor was. Merida wist nog niet zeker of het Beth erg dwars zat, maar ze hoopte dat ze over een week alweer vrolijk over van alles en nog wat kwebbelde. Ik kan het gewoon niet aan zien, dit is totaal Beth niet... Maar ik moet haar steunen, wat er ook gebeurd. Ik zal er altijd voor haar zijn, want zij is er ook altijd voor mij. ''Laten we door lopen...'' zei Bethany. Merida grinnikte en liet haar vriendin los. Meteen pakte Merida Beth weer bij de arm en trok haar de gang door, de andere Gifflearths voorbij rennend. "Ik wil snel naar de eetzaal! Misschien hebben ze weer zo'n lekkere chocolade fontein als vorig jaar! Maar goed, eerst maar eens onze spullen dumpen."
avatar
Leidje
Admin

Aantal berichten : 154
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 18
Woonplaats : Space

Karakterprofiel
IC Naam: Nim Violet
Afdeling: Guffleclaw - Voor harde werkers die trouw en geduldig zijn

Profiel bekijken http://www.wattpad.com/user/TheTrueStory

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Leon op za mei 24, 2014 7:51 am

Jordan liep rennend naar de Guffleclaw kamers toe en zette zijn tassen op zijn licht comfortabele bed. Hij voelde wat aan de dekens en bedacht zich iets Poeh, hopelijk hebben ze tijdens het schoonmaken van mijn kamer aan het eind van het vorige jaar niks tegen had komen van mijn marsmellowsap, want ja.. Voordat ik erachter kwam dat ik daadwerkelijk Gay was, deed ik het al op gay porn. Over gay gesproken... Ik moet het toch wel snel aan mijn vriendinnen verklappen. Ik bedoel hun zijn men beste vrienden, die verklappen het toch niet door, toch? Of toch wel? Nee, niet zo denken Jordan, je weet heus wel dat ze dat niet doen! Een tijdje was het stil, ook in mijn hoofd. Zal ik dan maar nu uit de kast komen bij mijn beste vrienden, JA! Dat doe ik, ongeacht de lastigheid ervan! Jordan liep naar Merida's oude kamer want hij vertrouwde Merida meer als Beth, hoe het ook kan. Hij deed de deur een kiertje open en zei wat: "Merida, hoe gaat het?" Na dit basis gesprekje begon hij weer tekeer te gaan "Ik heb al de hele zomer een geheim, en ik durfde het niet echt te vertellen, ik wil het kort maar krachtig houden vandaar zeg ik het zonder spanning:" Jordan liep naar haar toe en deed de deur op een kiertje. Hij fluisterde wat in der oor wat voor haar ook al was het heel zacht, wel degelijk te horen was.. "Ik ben Gay, mijn ouders etc. weten het nog niet maar ik wou het alleen nog aan jullie verklappen. Jij en Beth zijn de enigste die at the moment het mogen weten.." Ik wachtte rustig op antwoord...
avatar
Leon
Admin

Aantal berichten : 82
Registratiedatum : 15-05-14

Karakterprofiel
IC Naam: Jordan
Afdeling: Eagleclaw - Voor leerlingen met elke eigenschap.

Profiel bekijken http://kimplehigh.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Leidje op za mei 24, 2014 8:24 am

"Merida, hoe gaat het?" Verbaast keek Merida op. In de deuropening stond Jordan. "Goed hoor," mompelde ze terwijl ze hem knipperend aan keek. Wat doet hij nou hier? Hoe komt hij op de afdeling van Gifflearths? "En met jou?"  vroeg Merida. "Wat doe je hier eigenlijk, bij de Gifflearths?" Ze legde haar tas neer die ze aan het uitpakken was. "Ik heb al de hele zomer een geheim, en ik durfde het niet echt te vertellen, ik wil het kort maar krachtig houden vandaar zeg ik het zonder spanning:" Jordan liep naar haar toe en boog zich voorover naar Merida. Wát gaat hij doen?! Tot haar opluchting ging zijn mond naar haar oor. Heel zachtjes fluisterde hij haar iets toe. "Ik ben Gay, mijn ouders etc. weten het nog niet maar ik wou het alleen nog aan jullie verklappen. Jij en Beth zijn de enigste die at the moment het mogen weten.." Hij maakt weer wat afstand en keek Merida afwachtend aan. Een grijns vormde om haar lippen. "Je bent gay?" Meteen sloeg ze haar hand voor haar mond. Misschien had ze het iets te hard gezegd. "Maar dat is geweldig!" zei Merida nu op fluistertoon, maar nog even enthousiast. "Dan kunnen we met z'n drieën naar leuke jongens kijken!" Haar ogen sprankelde. Haar beste vriend was gay. Ze wist eigenlijk niet waarom ze het zo geweldig vond, misschien omdat Jordan eindelijk wist wat hij wilde. Of wist wat hij was. "Tof van je hoor," zei ze terwijl ze hem aanstootte, "dat je dat durft te vertellen. We gaan de perfecte partner voor je vinden!" Merida pakte haar tas weer op van haar bed en keek Jordan aan. "Hup! Naar je kamer! We moeten over een kwartier al in de grote zaal zijn!" Merida wou weer verder gaan met uitpakken maar haar hand die net een t-shirt wilde pakken bleef in de lucht hangen. "Waar is Beth eigenlijk?"
avatar
Leidje
Admin

Aantal berichten : 154
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 18
Woonplaats : Space

Karakterprofiel
IC Naam: Nim Violet
Afdeling: Guffleclaw - Voor harde werkers die trouw en geduldig zijn

Profiel bekijken http://www.wattpad.com/user/TheTrueStory

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Leon op za mei 24, 2014 1:27 pm

Jordan kreeg antwoord van Merida "Goed hoor, en met jou?" waar Jordan op reageerde "Goed, beetje gespannen maarja" Nadat Jordan reactie kreeg op zijn geheim die hij aan haar vertrouwde kreeg hij een enthousiast antwoord terug. Jordan voelde zich hierdoor een beetje verlegen en deels ook weer ontzettend blij. "Je bent gay? Maar dat is geweldig! Dan kunnen we met z'n drieën naar leuke jongens kijken!" Jordan glunderde hierdoor, misschien vind hij hierdoor wel inderdaad wel enorm leuke jongens! Je zag Jordan nu even wat minder blij worden.. Maar wat als ze mij weer veelste jong vinden lijken... Jordan werd gelukkig door de gedachte wakker geschud toen Merida weer begon te praten. "Tof van je hoor, dat je dat durft te vertellen. We gaan de perfecte partner voor je vinden!" Jordan zag je nu duidelijk helemaal ontploffen van blijheid, niet letterlijk maar figuurlijk natuurlijk. Hier heb ik letterlijk echt zin in, een eigen jongen. Niet meer alleen op mezelf en ook niet meer alleen marsmellow sap te hoeven kweken, hoe ik dat noem. Ohh, ik zie het al voor me: Een knappe leuke jongen, sterk en lief. Jordan zat hier figuurlijk in z'n gedachte te kwijlen van enthousiast-heid. But weer drong Merida zijn droom weer binnen.. "Hup! Naar je kamer! We moeten over een kwartier al in de grote zaal zijn!" zei Merida. Jordan liep naar zijn kamer toe en probeerde weer niet gesnapt te worden. Wat al goed lukte. Nouja meer aardig, een stel Gifflearth's hadden en bijna gesnapt maar hij wist zich niet ziende te houden. Snel pakte hij zijn koffers uit in een top tempo van 3 minuten. Hij rende naar de oude kamer van Beth toe omdat hij veelste genoeg moed had verzamelt en was HELEMAAL niet gesnapt. Hij zette de deur op een kiertje en klopte tegen de deur "Hoi Beth, ik moet je wat vertellen... Iets wat ik al de hele zomer heb voor me ge houden aangezien ik het inet durfde te vertellen, en bij deze probeer ik het. Merida weet het al maar alleen jij nog" Jordan stapte naar haar toe en deed de deur weer op een kiertje zoals net.. Hij ging op zijn tenen staan om bij haar oor te komen en fluisterde net hard genoeg, ookal was het heel zacht "Ik ben Gay, mijn ouders etc. weten het nog niet maar ik wou het alleen nog aan jullie verklappen. Jij en Merida zijn de enigste die at the moment het mogen weten.." Jordan liep wat van haar af en wachte rustig op antwoord.
avatar
Leon
Admin

Aantal berichten : 82
Registratiedatum : 15-05-14

Karakterprofiel
IC Naam: Jordan
Afdeling: Eagleclaw - Voor leerlingen met elke eigenschap.

Profiel bekijken http://kimplehigh.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Sisiraine op za mei 24, 2014 1:49 pm

Beth was op haar bed geploft. Haar tassen liet ze in de hoek staan. Zomenteen moest ze naar de eetzaal, dan moest ze Jordan weer zien. Waarom zag ze daar tegenop? Zag ze daar überhaupt wel tegen op? Ze wist het niet meer. Ze haatte zichzelf nu gewoon even. Er werd geklopt en Jordan kwam binnen. Meteen werd Bethany wat zenuwachtig en keek even op in zijn ogen. Toen ze voelde dat ze weer rood ging worden keek ze weer neer naar de grond. Jordan liep dichterbij en bracht zijn mond dichterbij haar gezicht. Ze kreeg een warm gevoel van binnen, en voelde bij wijze van spreken vlindertjes rond fladderen in haar buik. Wat doet hij? Zijn lippen gingen niet naar de hare, maar naar haar oor. Hij fluisterde iets. Het drong eerst niet tot Bethany door. Gay? ''Je.. bent gay?'' zei ze, meer tegen zichzelf dan tegen Jordan. Hij valt op mannen
Ze stond geschrokken op, en ijsbeerde wat door haar kamer heen. Ze moest nu niet laten zien dat dit een ernstig iets was voor haar. Dat was het trouwens ook niet! Ze viel niet op Jordan! Niet op hem, hij was een homo, en hij was één van haar beste vrienden. Dit kon ze niet maken, en daarnaast was het ook onmogelijk. Forget it pleas, Beth. ''Knap van je dat je uit de kast komt. Ik vertel het niemand.'' Ze hoopte dat hij zou vertrekken, haar met rust zou laten. Ze werd misselijk. Ze had weleens perv Yaoi verhalen gelezen, en dan vond ze het schattig. Ze waren lief voor elkaar, en hadden schijt aan wat andere er van vonden. Oké, niet direct, maar het idee was er. Maar als iemand nu nog ook maar één keer zou zeggen: ''Yaoi is cute!'' Dan ging ze kotsen. Bah. Dit is niet eerlijk Beth, je hebt niks tegen homo's, en niks tegen Yaoi. Dit is omdat jij teleurgesteld bent. In haar hoofd spookte allerlei gedachtes door en uitspraken, terwijl ze afwachtte wat er gebeuren zou. Ew yek, forget everything. Je bent niet op Jordan, en je houd van homo's. Shoppen! Ze knikte.
avatar
Sisiraine
Admin

Aantal berichten : 189
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 19
Woonplaats : In jouw koelkast

Karakterprofiel
IC Naam: Kirza
Afdeling: Nog geen een

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Leon op za mei 24, 2014 2:48 pm

Jordan keeek haar met lieve sprankelende ogen aan, al vermeed Beth oogcontact. Ik hoorde der antwoord na een kleine stilte aan, wat 'Je.. bent gay?'' bleek te zijn. Jordan antwoorde een beetje gespannen "Yes.. I'm." Ze reageerde uiteindelijk toch iets met. ''Knap van je dat je uit de kast komt. Ik vertel het niemand.'' waar Jordan hier dus een duidelijk dikke smile kreeg. "Zullen we Merida appen en met haar afspreken ergens in de hal? Dan kunnen we met zijn 3en gezellig naar de grote zaal lopen!" Reageerde Jordan na een kleine stilte. Zonder antwoord zag je al dat Jordan zijn Huawei telefoon pakte om Merida te appen. Hij appte haar en Jordan liep al nu dus naar de hal op de locatie die die had verteld, met hoop dat Beth hem volgde. Hij stond er uiteindelijk en wachtte op Merida, waarna hij op een vensterbank van het kasteel ging zitten.
avatar
Leon
Admin

Aantal berichten : 82
Registratiedatum : 15-05-14

Karakterprofiel
IC Naam: Jordan
Afdeling: Eagleclaw - Voor leerlingen met elke eigenschap.

Profiel bekijken http://kimplehigh.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Sisiraine op za mei 24, 2014 9:40 pm

Bethany kon het niet onderdrukken om een verbijsterd gezicht te trekken. Heeft Jordan wel een stel hersens? Ze zuchtte. Natuurlijk had Jordan een prima werkend stel hersens, hij wist natuurlijk niet wat er in Beth omging. Dat wist ze zelf niet - laat staan Jordan. Kwalijk nemen kon ze het hem dus niet. Daarnaast wist zij natuurlijk ook niet wat er in hem omging, so, what was the problem? Zij. Zij was het probleem. Ze wist niet wat ze met haar eigen gevoelens aanmoest; wat haar gevoelens überhaupt waren. Hoe kon je gevoelens hanteren, waarvan je niet eens wist wat ze waren? Ze kon echter niet verbijsterd en beteuterd blijven kijken, en daarom besloot ze een grijns op te zetten. Ze slofte achter Jordan aan de gang op en leunde tegen een muur aan. De muur was tegenover de vensterbank waarop Jordan zat, de overkant dus. De gang was niet al te breed, maar daarin tegen ook niet smal. Daardoor zat ze niet ver weg van hem, maar ook niet te dichtbij. Ze wilde niet meer dichtbij hem zijn, want dan stopte ze met adem. En anders ademde ze heel voorzichtig. Dat toont aan wat voor mongool ik ben, dacht ze enorm droog. Met een fake grijns keek ze Jordan aan. 'Ik heb zin in dit nieuwe jaar,' zei ze uiteindelijk, terwijl ze met haar voet wat tegen het muurtje tikte. 'Nieuwe avonturen!' vervolgde ze met een goed acteerde stem - althans dat hoopte ze. Eigenlijk kon ze wel in huilen uitbarsten. Ze kon er toch niet blijven omheen draaien dat ze Jordan leuk vond? Wie hield ze nou voor de gek? Zichzelf..? Stel dat ik ze had, dan ging ik dat niemand vertellen. Dat gaat niemand ook maar één flikker aan. Jemig, ik moet het gewoon vergeten. Het wegwuiven. Alles valt te vergeten. Dromerig staarde ze voor zich uit. Haar bruine ogen verward voor zichzelf uitkijkend.
avatar
Sisiraine
Admin

Aantal berichten : 189
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 19
Woonplaats : In jouw koelkast

Karakterprofiel
IC Naam: Kirza
Afdeling: Nog geen een

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Leidje op zo mei 25, 2014 2:43 pm

Toen Merida alles op haar plek gelegd had, keek ze op de klok. Nog vijf minuten, ik moet opschieten. Snel rende ze naar het raam en gooide het open. De frisse buitenlucht woei in haar gezicht en liet haar rode haren haar uit haar gezicht waaien. Merida wierp een blik omlaag. Mooi, hier kan ik makkelijk naar beneden klimmen. Merida liet het raam op een kier staan en liep naar de deur. Op de gang kwam ze Jordan en Bethany tegen. "Heey guys," zei ze glimlachend. "Opschieten, het begint al over een minuut." Ze trok Jordan van de vensterbank en pakte Bethany's pols. "Chop chop!" Ze sleurde de twee mee naar de grote zaal. Jordan moest naar de Guffleclaws maar Beth en Mer konden gelukkig naast elkaar zitten. Merida ging bij de andere zesde jaars zitten en trok Bethany naast zich. "Ik vraag me af hoeveel Gifflearths we erbij krijgen dit jaar," fluisterde ze naar Bethany, toen de sorteerhoed tevoorschijn kwam. "En heb je het nieuws over Jordan al gehoord?" vroeg ze. Ze was haar interesse voor de eerstejaars al verloren. Er waren nu al een stuk of twaalf achter de rug en Gifflearth had nog maar één nieuweling. Guffleclaw en Bookwattle waren populair dit jaar, en Firetail had er ook al een aantal. Terwijl ze Bethany's antwoord afwachtte nam ze stiekem al een hapje van de chocolade fontein.
avatar
Leidje
Admin

Aantal berichten : 154
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 18
Woonplaats : Space

Karakterprofiel
IC Naam: Nim Violet
Afdeling: Guffleclaw - Voor harde werkers die trouw en geduldig zijn

Profiel bekijken http://www.wattpad.com/user/TheTrueStory

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Sisiraine op zo mei 25, 2014 4:26 pm

Bethany zuchtte. Het duurde veel te lang voordat Merida kwam. Wat gingen er eigenlijk voorbij? Seconden, minuten, uren? Nee, waarschijnlijk een paar minuutjes. Ze was zich niet bewust van de tijd. Eindelijk kwam ze eraan lopen, en haar enthousiasme deed Bethany al goed. 'Heey guys. Opschieten, het begint al over een minuut.' zei ze. Die is tenminste niet zenuwachtig. Ze werd naar de grote zaal gesleurd met Jordan en al snel gingen ze aan de tafel zitten. Beth probeerde zichzelf te concentreren op wat haar vriendin zei, op wat er gebeurde. Focus. Maar dat ging niet helemaal succesvol, een stuk ging haar gewoon voorbij. Totdat Merida over Jordan begon. Ze keek in een ruk op. Oh ja, Jordan. Die bestaat nog. 'Ja.' was het simpele antwoord die ze terug gaf. Zo komen er sowieso mensen achter hé idioot. 'Leuk voor hem hé? Kan hij eindelijk zichzelf zijn!' Zichzelf zijn... Zijn ding in een man zijn kont stoppen is niet echt... Bethany raakte verward en was verbaast over zichzelf, en om haar gedachtes. Wat dacht zij allemaal wel niet? 'What the..' mompelde ze starend naar de chocolade fontein waarvan Merida schijnbaar al van zat te smikkelen. 'Duuuus, dit word een leuk jaa!' riep ze enthousiast. Kuch...kuch..
avatar
Sisiraine
Admin

Aantal berichten : 189
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 19
Woonplaats : In jouw koelkast

Karakterprofiel
IC Naam: Kirza
Afdeling: Nog geen een

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Leidje op zo mei 25, 2014 5:32 pm

Merida merkte wel dat Bethany er niet helemaal bij was. Wat zit haar toch dwars? Pas toen ze over Jordan begon, keek Behany op. "Ja, leuk voor hem he? Kan hij eindelijk zichzelf zijn." Merida keek haar vriendin vreemd aan. Ze maakte zich echt zorgen om haar, ze was zichzelf niet. Bethany keek even met een glazige blik vooruit en mompelde iets. "Dus, dit word een leuk jaar!" riep ze. Voor andere zou ze misschien vrolijk en enthousiast lijken, maar Merida kon dwars door haar masker heen kijken. Haar ogen lachen niet. "Beth, ik merk heus wel dat je daar nog niet zo zeker van bent," Merida keek haar vriendin recht aan. "Wat is er toch met je?" vroeg ze, toch met een sprankeltje medeleven. Meende ze het maar echt, was ze maar echt zo vrolijk. Dan konden we Jordan helpen en hoefde ik niet altijd een gesprek aan te knopen. Ik wil die vervelende kletskous terug! Merida zuchtte, ze mistte de oude Bethany enorm. Misschien heeft ze iemand nodig, een vriendje. Iemand die haar blij kan maken. "Is het Jordan?" vroeg Merida zachtjes. "Ik merk het wel hoor, je bent verlegen in zijn buurt en je bent de hele tijd afwezig. Pas als we het over hem hebben, ben je er weer bij..."
avatar
Leidje
Admin

Aantal berichten : 154
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 18
Woonplaats : Space

Karakterprofiel
IC Naam: Nim Violet
Afdeling: Guffleclaw - Voor harde werkers die trouw en geduldig zijn

Profiel bekijken http://www.wattpad.com/user/TheTrueStory

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Sisiraine op zo mei 25, 2014 5:49 pm

Bethany zuchtte. Ze had kunnen weten dat Merida door haar maskertje heen keek, of was het dat ze slecht acteerde? Dan weet Jordan het misschien ookal!! Nee natuurlijk niet. Tuurlijk niet. Want er was niks met haar en Jordan. Niks. Bethany keek lichtelijk geschrokken de kant van haar vriendin op. 'Natuurlijk niet. Wat zou er moeten zijn? Verlegen... Wacht... Bedoel je dat ik hem leuk vind?' Ze ratelde een stuk door. 'Nee, natuurlijk niet. Ik vind hem leuk, ja. Maar niet leuk-leuk, maar vrienden-leuk. Zoals jou. Of ben je zelf soms op hem? Dat zou gek zijn, want hij is een homo.' Ze hapte naar lucht om door te praten. 'Weet je? Ik voel me gewoon niet lekker. Ik heb het gevoel dat er iets gaat gebeuren dit jaar.. Nee, meerdere dingen. Avontuurlijke, maar gevaarlijke dingen. Ernstige dingen.' Wat zei ze nou allemaal? Hoe kwam ze daar ineens bij? Zomenteen werd haar vriendin dan ongerust. 'Ik weet dat het verontrustend klinkt.. en waarschijnlijk is het ook onzin. Wat voel jij eigenlijk bij dit jaar? Denk je dat het gewoon word zoals... normaal? Gewoon, een normaal jaar?' Wat klets ik voor onzin?! Ze keek haar vriendin droog aan.
avatar
Sisiraine
Admin

Aantal berichten : 189
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 19
Woonplaats : In jouw koelkast

Karakterprofiel
IC Naam: Kirza
Afdeling: Nog geen een

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Leidje op ma mei 26, 2014 2:05 pm

"Natuurlijk niet. Wat zou er moeten zijn? Verlegen... Wacht... Bedoel je dat ik hem leuk vind?" Bethany keek Merida raar aan. "Nee, natuurlijk niet. Ik vind hem leuk, ja. Maar niet leuk-leuk, maar vrienden-leuk. Zoals jou. Of ben je zelf soms op hem? Dat zou gek zijn, want hij is een homo." Bethany nam nog een hap lucht en ratelde vervolgens weer door. "Weet je? Ik voel me gewoon niet lekker. Ik heb het gevoel dat er iets gaat gebeuren dit jaar.. Nee, meerdere dingen. Avontuurlijke, maar gevaarlijke dingen. Ernstige dingen. Ik weet dat het verontrustend klinkt.. en waarschijnlijk is het ook onzin. Wat voel jij eigenlijk bij dit jaar? Denk je dat het gewoon word zoals... normaal? Gewoon, een normaal jaar?" Bethany keek Merida aan. Merida roerde even bedachtzaam in haar warme chocolade melk die ze voor zichzelf had ingeschonken, ook al mocht je eigenlijk nog niks pakken. Merida trok een mondhoekje op. "Weetje, normaal zou ik je voor gek verklaren zoals altijd als je met die rare theorieën komt. Maar nu eigenlijk niet, ik denk dat er ook iets gaat gebeuren. Iets spannends, iet leuks." Merida keek haar vriendin met een grijns aan. Ze had vaak gezeurd dat het altijd zo saai was en dat er wat meer actie mocht komen, maar dit jaar had ze nog geen één keer geklaagd. Ze voelde dat er iets kwam, wat wist ze niet. Verrassingen zijn altijd leuk... "Maar zeg, wat dacht je van een nachtwandeling? Ik weet zeker dat ik niet kan slapen vannacht. Alhoewel, ik denk dat jij wel een goede nachtrust kan gebruiken. Je wordt nogal moe van piekeren weetje," zei Merida terwijl ze haar vriendin schuin aankeek. Voorzichtig nam ze een nipje van haar dampende chocolade melk.
avatar
Leidje
Admin

Aantal berichten : 154
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 18
Woonplaats : Space

Karakterprofiel
IC Naam: Nim Violet
Afdeling: Guffleclaw - Voor harde werkers die trouw en geduldig zijn

Profiel bekijken http://www.wattpad.com/user/TheTrueStory

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Leon op di mei 27, 2014 11:47 am

Jordan liep dus naar de Guffleclaws en begroette hun. Hij maakte een kort praatje over van alles en nog wat maar voelde zich er niet gemakkelijk mee. Zal ik vaar Mer en Beth gaan, dit is toch zo irritant, hele tijd bij mensen zitten waar ik mezelf niet kan meevinden... Ja yolo, ik doe het gewoon. "Ik ga weer verder, ik zie dat ze bij Giffleclaw een overheerlijke chocoladefontein hebben, dus ik ga daar zitten. Zie je later!" Zei Julian waarna hij naar Merida en Bethany liep. Hij ging snel erbij zitten en begon met een gesprek "He Girls, hoe is het? Ik kom bij jullie zitten. Ik mag mijn eigen afdeling niet, hoe zwaar het ook is.." Jordan ratelde door als een kletskous "Hoe is het met julie? Ik heb het warm, vind het best spannend! Ik heb een raar gevoel bij dit jaar, alsof er iets gebeurd. Iets spannends of leuks, idk precies" Jordan nam een vinger van de chocoladefontein terwel dit eigenlijk nog niet mocht. Hij knuffelde hun eventjes "Ik ben blij dat jullie me snappen, met dan ene"
avatar
Leon
Admin

Aantal berichten : 82
Registratiedatum : 15-05-14

Karakterprofiel
IC Naam: Jordan
Afdeling: Eagleclaw - Voor leerlingen met elke eigenschap.

Profiel bekijken http://kimplehigh.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Sisiraine op di mei 27, 2014 4:04 pm

Bethany zuchtte. Ben ik daar goed onderuit gekomen? En waarom zei ik zoiets raars? Voel ik dat echt? Ze glimlachte opgewekt naar haar vriendin. ''Lijkt me een briljant plan! Een nachtwandeling klinkt altijd goed.'' Toen kwam Jordan erbij zitten. Helaas. ''Prima, en dat is dan heel erg balen voor je. Spijtig zeg, hun moet je immers als je familie beschouwen hé? Misschien moet je wat meer met hun optrekken. En je vraagt voor de tweede keer al hoe het is met ons.'' Ze keek hem met een frons aan. ''Alles oké met je behalve dat je het warm vind en spannend?'' Ze keek toen met grote ogen. Ik zei zomaar, ineens, dat ik voelde dat er iets ging gebeuren... Merida stemde daar in mee, wat ze niet zal doen als zij het niet ook voelde.. toch? En Jordan wist niet eens van ons gesprek en zegt het ook! Oh, wacht, die viezerd luisterde vast af. Ze lachte even kort. ''Mooi afgeluisterd hoor Jorrie, en ja, ik snap het hartstikke.'' loog ze, zichzelf uit de knuffel halend. Ze kreeg nu wél een warm gevoel, en kreeg weer dat vreemde gevoel in haar buik. Wat is dat toch elke keer? Ze wist het nu zeker: ze was op Jordan, en ze moest niet elke keer gaan ontkennen. Niet tegen zichzelf. Daarom ging ze er nu aan werken zichzelf over die gevoelens heen te zetten en de oude vrolijke Beth te worden.
avatar
Sisiraine
Admin

Aantal berichten : 189
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 19
Woonplaats : In jouw koelkast

Karakterprofiel
IC Naam: Kirza
Afdeling: Nog geen een

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Leon op za mei 31, 2014 8:47 am

Jordan keek ze met een glimlach aan. Ik voel me net zo'n zweetatleet die op het punt staat zijn allereerste prijs te krijgen... 'Prima, en dat is dan heel erg balen voor je. Spijtig zeg, hun moet je immers als je familie beschouwen hé? Misschien moet je wat meer met hun optrekken. En je vraagt voor de tweede keer al hoe het is met ons.'' Reageerde Beth "Ik vind het fijn om te horen dat het prima met jullie gaat. En dat is het juist: ik kan mijn afdeling niet als familie beschouwen. Het is een soort van afdeling waar ik helemaal niet in wou, weet je" Zei Jordan met een wat vermoeidere blik. ''Alles oké met je behalve dat je het warm vind en spannend?'' Zei Beth hierna, waardoor hij reageerde "Jep, voor de rest is alles oke!" Jordan hoorde iets alsof Bethany beweerde dat hij had afgeluisterd: 'Mooi afgeluisterd hoor Jorrie, en ja, ik snap het hartstikke." Jordan reageerde hier zo op, alsof je kon zien dat hij ECHT niet loog "Afgeluisterd? Hoe bedoel je? Ik heb echt niet afgeluisterd, dus ik weet niet waar je met je hoofdje bij bent..." Nadat Jordan het zo liet zien, kwam er een big smile op zijn gezicht, alsof hij opeens heel blij was maar wat alsnog niet leek alsof hij had gelogen, wat ook niet waar was.
avatar
Leon
Admin

Aantal berichten : 82
Registratiedatum : 15-05-14

Karakterprofiel
IC Naam: Jordan
Afdeling: Eagleclaw - Voor leerlingen met elke eigenschap.

Profiel bekijken http://kimplehigh.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Sisiraine op za mei 31, 2014 9:07 am

Bethany zuchtte. "Wat een idioot..." dacht ze. Ze had een beetje het idee gehad dat ze zo reageerde om hem af te wimpelen. Alsof hij niet welkom was. Maar hij was niet te kleineren, alsof hij het niet eens doorhad. Alsof hij er doorheen keek. De vrolijkheid. "Ik ben hier met mijn hoofd." Klonk het ietwat feller en pissig uit haar mond, dan ze zelf gewild had. "Volgens mij is het goed zo. Ik voel vast niks meer voor hem, want ik frustreer me dood." Dacht ze weer, lichtelijk tevreden, terwijl ook dat de bedoeling niet was. Misschien moest ze maar gewoon weggaan. Weglopen van school. Maar dat kon ze Merida niet aan doen toch? En zichzelf trouwens ook niet. Maar ze moest even op zichzelf zijn. Zonder al die drukte van mensen omzich heen. Kinderen die op elkaar geplakt zaten, hoog gelach, laag gela,h, geroep, geschreeuw.... Ze werd er gek van. Juist waar ze van hield; drukte. Dat werd haar nu te veel. Merida kon ze wel hebben... Dat was immers haar beste vriendin. Jordan had helemaal niks door, nooit. Die was alleen met zichzelf bezig. De egoist. Niet dat het anders had moeten zijn, want dan had Bethany toch glashard gelogen. Maar Merida.. zij niet. Zij wist het wanneer er wat was. Zij trok zich wat aan van gevoelens, en die voelde ze ook aan. Een zachtaardige, lieve vriendin. Die je voor geen goud zal willenv missen.
avatar
Sisiraine
Admin

Aantal berichten : 189
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 19
Woonplaats : In jouw koelkast

Karakterprofiel
IC Naam: Kirza
Afdeling: Nog geen een

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Leidje op zo jun 01, 2014 11:41 am

Merida had niet opgelet tijdens het gesprek tussen Jordan en Bethany. Ze was te druk bezig geweest met haar warme chocolademelk die ze per ongeluk had omgegooid. Damn, mijn vest zit er helemaal onder! Zuchtend pakte ze een punt van het tafelkleed en begon te schrobben terwijl ze half meeluisterde. "Afgeluisterd? Hoe bedoel je? Ik heb echt niet afgeluisterd, dus ik weet niet waar je met je hoofdje bij bent..." hoorde ze Jordan zeggen. "Ik ben hier met mijn hoofd," reageerde Bethany fel terug. Zo zo, die is met het verkeerde been uit bed gestapt? "Jongens, ik hou heel veel van jullie maar kunnen jullie heel even stil zijn? Ze gaan nu de nieuwe professors voorstellen," fluisterde ze zachtjes naar haar vrienden terwijl ze haar aandacht op het schoolhoofd richtte. "Wij hebben weer nieuwe professors in het ons midden," begon die, "Geodorn voor Gedaanteverwisseling, Remedo voor Toverdranken en Lontadorte voor Fabeldieren." Eén voor één stonden de professors op, waarna ze weer plaats namen en een slok wijn dronken. "Heb een fijn schooljaar," vervolgde het schoolhoofd, "en tast toe!" Het schoolhoofd nam plaats op zijn enorme stoel en meteen klonk er geroezemoes in de grote zaal. "Goed, ga verder," zei Merida terwijl ze haar beker vulde met de chocoladesaus van de fontein. Ze nam een slok van de dikke, overheerlijke drap en keek haar vrienden afwachtend aan.
avatar
Leidje
Admin

Aantal berichten : 154
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 18
Woonplaats : Space

Karakterprofiel
IC Naam: Nim Violet
Afdeling: Guffleclaw - Voor harde werkers die trouw en geduldig zijn

Profiel bekijken http://www.wattpad.com/user/TheTrueStory

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Sisiraine op zo jun 01, 2014 12:16 pm

Bethany rolde haar ogen. ''Fijn,'' zei ze droogjes. Ze sloeg koppig haar armen over elkaar heen en slaakte een vermoeide zucht. Ze was er de hele tijd niet bij met haar hoofd, maar Merida schudde haar uit d'r gedachtes. Gedachtes... Een lege gang. Ze dacht niks, ze keek alleen maar wazig voor zich uit. Ze had zelfs geen honger. ''Er valt verder niks te zeggen,'' sprak ze zo kalm mogelijk. Ik ga het vertellen, het moet. ''Ik wil me niet aanstellen, maar het is beter voor mij weg te gaan. Ik.. moet even op mezelf zijn. En dan bedoel ik niet de wc's om tot rust te komen, of de kamer.. Weg. Weg van de school.'' Ze keek hun aan. Hij zal het vast prima vinden zo, Merida stribbelt vast tegen. Maar ik moet stevig met beide benen op de grond staan. Stevig in de schoenen staan. ''Het spijt me.'' Ze keek neer.
avatar
Sisiraine
Admin

Aantal berichten : 189
Registratiedatum : 15-05-14
Leeftijd : 19
Woonplaats : In jouw koelkast

Karakterprofiel
IC Naam: Kirza
Afdeling: Nog geen een

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: IC - Kimple

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum